Атанас Русчев, председател на сдружение Да запазим Корал“ по повод на

...
Атанас Русчев, председател на сдружение Да запазим Корал“ по повод на
Коментари Харесай

Сдружение Да запазим Корал: Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора

Атанас Русчев, ръководител на сдружение „ Да запазим Корал “ във връзка на абсурда с подправянето на подписи и документи, което Лена Бориславова и Кирил Петков са направили преди три години, с цел да може Петков да стане длъжностен министър на стопанската система:

" Не единствено аз мога да потвърдя, само че и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите. Арогантна безочливост, фалшифицирани документи и подписи, с които се сменя Управителния съвет на сдружението! Лично " иконата " на Подмяната с ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО ОТ МОЕ ИМЕ внася всички подправени документи в Агенцията по вписванията с електронния си автограф. Ред осъществени закононарушения съгласно Наказателния кодекс. Ако живеем в естествена страна от дълго време щяха да са в пандиза, както планува закона.

 

Свързан текст:  " Биволъ ": Кирил Петков е влезнал във властта с подправени документи и машинация

Коментарът на Атанас Русчев е написан под пост на Атанас Чобанов от уеб страницата bird.bg, който преразказва следствието на " Биволъ " за измамата на Кирил Петков и Лена Бориславова. Ето какво написа Атанас Чобанов: 

Кирил Петков и Лена Бориславова са фалшификатори. може да удостовери!

На 10-ти май Радев издава Указа за назначението на Петков, а на 12-ти той публично встъпва в служба.

На 13-ти май в 1:39 часа след среднощ, Лена Бориславова си изготвя подправено пълномощие с което може да се разпорежда изцяло с гражданското съдружие „ Да запазим Корал “ и подписва това пълномощие с подправен автограф на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от публични документи на сдружението, в тази ситуация спесимен на подписа на шефа на сдружението.

В същия мрачен нощен час са направени още серия неистинен документи:

Протокол от Общо заседание на Дружеството на 06 май 2021 година, с една единствена точка в дневния ред, освобождението на Кирил Петков от Управителния съвет на Сдружението. На негово място в Управителния съвет влиза никому незнайният в Сдружението Мартин Драгулев, който унаследява целия бизнес на Кирил Петков. Драгулев е или шеф, или в борда на шефовете във всичките компании на Петков. Не е мъчно да се допусна, че е изключително доверено лице на някогашния Премиер и Лидер на Политическа партия. На Протокола от Общото заседание също е подложен подправяния автограф на ръководителя Атанас Русев. Тук подписа е изкопиран от остаряло пълномощие, издадено през 2019 година Документът е подписан и от самият Мартин Драгулев, незнайно за какво и по какъв начин. Протоколът е формиран на 13.05.2021 година в 1:16 часа през нощта и приключен в 1.43 мин.

Декларация по член 13, алинея 4 от ЗТРРЮЛНЦ за истинността на гореописаните документи от името на Атанас Русев. На нея също е подложен подправяния автограф на Атанас Русев. Документът е с дата 13.05.2021 година формиран в 1:41 часа през нощта. Две минути след съставянето на подправеното пълномощие на Лена Бориславова. Фалшифицираният автограф на Атанас Русев е еднакъв и в двата документа и си проличава, че е сканиран, а не саморъчно положен. Дори си проличава квадратчето, с което софтуерно е отсечен единствено подписът.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР